Translate

onsdag 16 november 2016

Dag 127; Kokosnötsyoghurt

Vanlig morgon förutom det faktumet att jag inte städade direkt när jag kom hem från att ha lämnat barnen på skolan, respektive dagis.
Istället låg jag på youtube en sund innan jag tog itu med den tunga dammsugaren. (Att den är tung är ingen poetisk metafor om att jag tycker att det är jobbigt att städa, jag har inget problem med hushållsarbete. Dammsugaren är bara allmänt stor och klumpig, det kan bero på att den är nog specialiserad på att dammsuga mattor istället för trägolv.)

Till lunch blev jag inspirerad av Lovisa som hade gjort wb tunnbröd när vi sågs i söndags. Så jag gjorde egna och fyllde dom med grönsaker och bönor. Det blev såå gott. Till det blev det en dressing!

På eftermiddagen så hämtade jag Oscar och sedan gick vi tillsammans och hämtade Hamish.

Till middag så åt Hamish bönor, ärtor, pumpa och potatis som vi hade i kylen. Intressant blandning va? Huvudsaken var att han gillade det.
Till middag gjorde jag ris och bönor till mig samt kyckling till Oscar.
När Fiona kom hem så sa jag att det fanns rester av kyckling i kylen och även att jag hade provat gjort en yoghurtdressing på kokosyoghurten som fanns i kylen om hon ville ha. Jag känner mig riktigt modig nu, det kanske är håret? Hon verkade uppskatta det.
Sen sa jag hejdå och gick till kyrkans körövning.

Även det var lika trevligt som alltid.
Jag åkte hem på samma buss som en annan Lovisa som bor i Cammeray nära mig. Därefter promenerade jag den extra biten hem från vår "gemensamma" busshållplats.

Väl hemma så ringde jag upp David på universitetet.
Det är fint att han tar sig tid att säga godnatt trots att han var där.
Natt natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar